Agenda (komende activiteiten)

De meeste lezingen en trainingen die ik verzorg zijn in-company en dus besloten. Een enkele keer zijn activiteiten openbaar, in dat geval: van harte welkom!

In het najaar van 2022 ben ik te zien en te horen tijdens Het Grootste Kennisfestival van het Noorden, op congressen van oa de GHC-ketenzorg en op een congres voor werkbegeleiders in het UMCG over humor en diverse andere besloten bijeenkomsten,

Enkele voorbeelden van openbaar toegankelijke activiteiten uit het verleden zijn de Noorderlinkdagen. In 2018 sprak ik over de duurzame inzetbaarheid van hoogbegaafde medewerkers in organisaties en in 2020 ging over de betekenis van geluk. Vanwege Corona werd die geplande key-note een serie webinars in de periode 2020-2021, afgesloten met een  talkshow olv Arno van der Heijden in Emmen. In de aanloop van deze editie van de Noorderlinkdagen dacht ik met Kees Klomp en het Noorderlink-team mee over de invulling en de thema’s van die dag(en). Zo’n inspiratiesessie leverde een mooi praatplaat op, gemaakt door Door van der Keur. De webinars zijn terug te kijken op de website van de Noorderlink Academy (bijvoorbeeld hier en hier).

De afgelopen jaren was ik ook te zien en te horen op Noorderzon in Groningen, meermaals tijdens de Nacht van Kunst en Wetenschap, op het Kennisfestival in Groningen, bij galerie Waarkunst in ’t Waar, op thema-avonden en informatiemarkten van o.a de GGD Groningen, ziekenhuis Ny Smellinghe en het MCL in Leeuwarden, op informatiemarkt Wolwêze in Sint Nicolaasga en voor lezingen in de bibliotheken van Emmen, Haren en Groningen.

En er komt nog veel meer….

Nieuwsgierig?

Of heeft u een vraag of een idee?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!