Kilimanjaro

Op 18 augustus 2013 vertrok een team van 25 collega’s van de Hanzehogeschool om de Kilimanjaro te gaan beklimmen. Wat een enorm avontuur! Op deze pagina meer informatie over het goede doel waarvoor we deze expeditie ondernamen, over de expeditie zelf en over de fundraising.

care4kenya

Met de fundraising “Care4Kenya  – building healthcare education” helpen we met het bouwen van een campus voor gezondheidsopleidingen in Mtwapa, Kenia. Mwapa ligt 15 kilometer ten noorden van Mombasa. Het uiteindelijke doel van dit project is een beroepsgericht trainingsinstituut voor gezondheidsstudies op te zetten: het North Coast Medical Training College.

Hieronder zie je wat foto’s van het project.

bouwfoto medewerkers Care4Kenya  computerlokaal

Veel mensen hebben me gesponsord door geld over te maken op de rekening die ik speciaal voor de actie geopend had. Het rekeningnummer is: 2023 9064 74 (IBAN:  NL28 TRIO 2023 9064 74) tnv A. Schilder Groningen ovv de actie die je wilt steunen. Uiteindelijk hebben alle acties samen 103.000 euro opgebracht. Een geweldig bedrag!

Dank je wel!!!

Volg de expeditie op www.kiliblog.nl of via mijn weblog agnesschilder.waarbenjij.nu. Tijdens de expeditie waren we te volgen met elke dag nieuwe foto’s en filmpjes via de facebookpagina van Hanze215.