Over mij

Sinds 1992 werk ik als psycholoog, trainer, coach en docent, zowel in de dagelijkse beroepspraktijk als in het (hoger) onderwijs. Naast ruime ervaring in lesgeven, spreken voor publiek, trainen en coachen heb ik de afgelopen 20 jaar ook veel kennis verzameld over mijn vak.

In mijn werk combineer ik wetenschappelijke kennis en de directe toepassing ervan in de praktijk. In die zin ben ik een echte ’toegepast psycholoog’. Mijn belangstelling gaat vooral uit naar de positieve psychologie, positieve gezondheid, breinleren en onderdelen daarvan de persoonlijkheidspsychologie (betekenisvolle verschillen tussen mensen) en recentelijk ook de Boeddhistische psychologie zoals die in Azie gedoceerd wordt.

Mijn voornaamste doel: mensen helpen hun eigen oplossingen te zoeken én die in de praktijk te brengen op de manier waarop het voor hen goed werkt.

Kenmerkend voor mij is mijn enthousiasme en analytisch vermogen. Ik ben een snelle denker, kan me goed inleven in anderen, ben respectvol, praktisch en -hoe kan het ook anders – positief ingesteld en zeer oplossingsgericht.

Ik houd ervan mensen te ontmoeten, hen met elkaar te verbinden, samen met anderen te ondernemen en verre reizen te maken.